27 мар. 2014 г., 18:41

Другата 

  Поэзия » Любовная
497 0 1

Защо дойде при мен? Не те повиках.

И името ти даже не изрекох.

Дали те искам май не ме попита.

Отчаяние в молбите ти усетих.

Защо залъгваш се, че съм за теб жената

и че ще можеш лесно да ме заобичаш?

Върви си! Затвори отвън вратата!

Не съм на 18 години аз момиче.

Прибери се в своя дом, заспи до нея.

Да я мамиш тя не заслужава.

Ако мислиш, че съм искала да ви разделям,

сбъркал си. Не съм такава.

© Румяна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??