Любовта жестока е, нали,
когато си във ролята на „другата“?
Душата нощем те боли
в очакване на срещата жадувана.
Мечтаеш само за едно –
да бъдеш и желана, и обичана,
да чакаш в тайното гнездо,
в което две сърца са разсъбличани.
Не ти харесва да си номер две,
но избора ти вече си направила…
И знае тайната ви туй небе,
света във сладък миг забравили…
Във бяло би изглеждала добре,
но знаеш – ако си съпругата,
ще имаш куп тревожни часове,
а друга ще е в ролята на „другата“.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены