28 дек. 2018 г., 01:17

Другата 

  Поэзия » Любовная
651 2 1

Сигурно си някъде със друга,
сигурно във празничния ден
ти се иска да си малко влюбен,
да ти заприлича тя на мен.
Вечерите, тайнствени на свещи,
танцът на горещите тела,
да ти върнат спомена за срещи
с другата, обичана жена.
Няма как да преповториш мене,
да откраднеш женския ми чар,
другата не си целувал в църква
и не си я водил до олтар.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??