Dec 28, 2018, 1:17 AM

Другата 

  Poetry » Love
654 2 1

Сигурно си някъде със друга,
сигурно във празничния ден
ти се иска да си малко влюбен,
да ти заприлича тя на мен.
Вечерите, тайнствени на свещи,
танцът на горещите тела,
да ти върнат спомена за срещи
с другата, обичана жена.
Няма как да преповториш мене,
да откраднеш женския ми чар,
другата не си целувал в църква
и не си я водил до олтар.

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??