17 мар. 2024 г., 19:11

Другата Аз 

  Поэзия » Философская
89 0 1

Загубих се - никакъв знак,

в дълбока, усойна дъбрава...

Непозната за Другата бях,

неподвластна на логика здрава.

 

Щом от себе си бягам сега

и усърдно следите си трия,

как в дълбоката, гъста гора,

път към Другата Аз да открия?

 

Без посока и здрави нозе,

как към себе си аз да изтичам?

Неусетно тя ме превзе

и на мен досущ заприлича.

 

Деси Вълова 16-03-2024

© Десислава Вълова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??