17.03.2024 г., 19:11 ч.

Другата Аз 

  Поезия » Философска
90 0 1

Загубих се - никакъв знак,

в дълбока, усойна дъбрава...

Непозната за Другата бях,

неподвластна на логика здрава.

 

Щом от себе си бягам сега

и усърдно следите си трия,

как в дълбоката, гъста гора,

път към Другата Аз да открия?

 

Без посока и здрави нозе,

как към себе си аз да изтичам?

Неусетно тя ме превзе

и на мен досущ заприлича.

 

Деси Вълова 16-03-2024

© Десислава Вълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??