Другата половина
Ти волна птица си, разперила крила,
над мен разпръскваш ярка светлина,
даряваш ме с обич и много топлина,
която пия като живителна роса.
Усещам как обгръщаш мойте сетива
и затрептявам с теб в еднаква честота,
прераждам се изцяло чрез твоята душа,
станала за мен единствена, съзиждаща в света.
И аз жадувам огъня на нашия пожар,
изгарящ и стопяващ мойта самота,
и с лекота ще понеса жизнения си товар,
щом болката и радостта с тебе ще деля.
© Мартина Все права защищены
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=191108