16.02.2010 г., 9:55 ч.

Другата половина 

  Поезия » Любовна
685 0 4

Другата половина


Ти волна птица си, разперила крила,

над мен разпръскваш ярка светлина,

даряваш ме с обич и много топлина,

която пия като живителна роса.

 

Усещам как обгръщаш мойте сетива

и затрептявам с теб в еднаква честота,

прераждам се изцяло чрез твоята душа,

станала за мен единствена, съзиждаща в света.

 

И аз жадувам огъня на нашия пожар,

изгарящ и стопяващ  мойта самота,

и с лекота ще понеса жизнения си товар,

щом болката и радостта с тебе ще деля.

 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??