14 янв. 2010 г., 13:50

Другата в мен 

  Поэзия
843 0 3

Срещнах едно момиче,
на мен приличаше.
Само я наблюдавах, докато не разбрах,
че тя бе тази,
от която ме бе страх.

Тя е смела и решителна
- жената победител,
а аз съм нейното отражение 
в ролята на зрител...

Уверена, чаровна, съблазнителна,
винаги директна
и дяволски пленителна...

Тя знае какво желае
и как да го реализира,
тя сякаш играе
и с лекота финишира...

Коя е тази жена?
Дали аз не съм тя?
Едно огледало ни разделя
и прави мен реална,
а нея - мистерия...

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??