4 мая 2018 г., 00:47

Другият живот 

  Поэзия » Любовная
553 1 2

Дай да прескочим този живот -

в следващия ще се намерим.

Ще те позная по погледа,

никой така не ме е гледал.

Ще ме познаеш по думите

ту ласкави, ти хапливи.

Дай да преминем към следващия

и дано да сме щастливи...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??