4.05.2018 г., 0:47 ч.

Другият живот 

  Поезия » Любовна
538 1 2

Дай да прескочим този живот -

в следващия ще се намерим.

Ще те позная по погледа,

никой така не ме е гледал.

Ще ме познаеш по думите

ту ласкави, ти хапливи.

Дай да преминем към следващия

и дано да сме щастливи...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??