Дай да прескочим този живот -
в следващия ще се намерим.
Ще те позная по погледа,
никой така не ме е гледал.
Ще ме познаеш по думите
ту ласкави, ти хапливи.
Дай да преминем към следващия
и дано да сме щастливи...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados