15 мар. 2017 г., 00:36

Друго няма 

  Поэзия » Любовная
320 1 3

Не мога да забравя думите,
които никога не каза…
Така реално ги почувствах,
така невинно ме белязаха!

 

Едно бръждене върху устните
остана ми на мене също.
Не стана звук това ми чувство,
но ти разбра какво е всъщност.

 

Едни очи си спомням само
какво говореха си, друго няма.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

30.09.2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??