20 мая 2021 г., 10:48

Дръж се, мамо! 

  Поэзия
411 0 15

Дръж се мамо, умолявам те!
Аз съм тук и се моля на звездите!
Не отивай в необятното небе!
Нищо, че и там жадуват за светица!

Дръж се, мамо! Моля Бога!
Остани при мен, при своето дете!
Не мога, мамо! Без теб не мога!
Бий! По - силно бий, сърце!

Спри, мамо! Знам, че е красива светлината!
Върни се и гори, както преди!
Не ми отнемай живеца в душата!
Бори се! Бъди силна! Моля те, бъди!

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??