2 июн. 2013 г., 19:40

Думи 

  Поэзия
163514 1 18

Не умея с накичени

думи да се изказвам,

а което изричам

е без подплънки и важности,

без натруфени изрази,

без гримирани фрази -

от такива нагиздени

гледам все да се пазя.

Затова много просто

казвам кратко "обичам"

и те мисля за Господ...

До душа се събличам,

докато силуетът ми

светне тих, пълнолунен...

Е, тогава кажете -

за какво са ми думи...?

 

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??