Jun 2, 2013, 7:40 PM

Думи 

  Poetry
163525 1 18

Не умея с накичени

думи да се изказвам,

а което изричам

е без подплънки и важности,

без натруфени изрази,

без гримирани фрази -

от такива нагиздени

гледам все да се пазя.

Затова много просто

казвам кратко "обичам"

и те мисля за Господ...

До душа се събличам,

докато силуетът ми

светне тих, пълнолунен...

Е, тогава кажете -

за какво са ми думи...?

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??