Думи за думите
Думи в лицето,
думи във гръб,
думи за минало,
думи за бъдеще,
думи за сълзи,
думи за радост,
думи за здраве,
думи за смърт,
думи за болка,
думи за вричане
и за обичане.
Думи за нежност,
думи за страст,
думи за истини,
думи измислени,
думи безстрашни
и думи от страх,
Думи смирени
и думи на гняв.
Думи изречени
и неизречени.
Думи, които свързват душите,
думи, които разделят сърца,
думи, които ни правят Човеци
и думи, които ни хвърлят в калта.
Думи в забвение…
и думи за Вечност!
02.12.2006г.
© Даша Все права защищены
и доброразпръснали се, мила Даша, чудесна си!!!
За много хубави години!!!