21 авг. 2009 г., 21:18

Думи за сбогом 

  Поэзия » Другая
1334 0 2

Сбогом, красавице!
Сбогом – недей поглежда
в спомените вече ти.
Това няма да ти помогне, а
само може да ти навреди.
Нали това искаше?
Просто да спре да боли...
Тръгвам си, защото
знам, че когато съм далеч
всичко ще е наред и ти ще
си щастлива. Не мисли
за мен повече –  от това
ще си спомниш за болката, която
ти причиних.

Сълзите потичат твърде бързо, но
ти се пребори. Обичай живота и
за мен забрави. Някой ден ще
разбереш, че това бе най-доброто
за теб и мен ... 

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??