24 окт. 2005 г., 21:22

Думите 

  Поэзия
900 0 3
Нахвърляни стихотворения
върху цветни късчета хартия.
Думите са изкупление,
доживотна орисия.

Думите са само средство
за рисуване на чувства.
Думите са малко бедствие,
да са точни е изкуство.

Но ръката пак посяга
и изписва нови листи.
Залеза и светлината
някой трябва да опише.

Някой да разкаже с думи,
че сме живи и обичани.
Утре ще се влюбят други.
И ще ни допишат.

© Здравка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??