3 дек. 2011 г., 00:51

Думите на залеза 

  Поэзия » Любовная
682 0 7

Случайно си вървях по плажа
и гледах залеза красив...

и чудех се какво да кажа,

той бе и тих, и приказлив!

 

Червеният му цвят ми каза сякаш

''ти знаеш ли какво е любовта?''

''и знаеш ли, че тя е по-прекрасна

и по-невероятна от съня?''

 

Замислих се над тези думи,

замислих се над тез слова,

те бяха срещу мен като куршуми,

какво ли означаваше това...

 

Натъжих се аз веднага

и разбрах дълбоко в мен,

че любовта все още не познавам,

дано я срещна някой ден!

© Александра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??