6 июн. 2014 г., 21:24

Душа 

  Поэзия
394 0 2

Душата ми е нежна птица,

която търси своя небосклон,

с криле да литне, слънцето да стигне,

да си вземе слънчев лъч от там.

 

Да вземе още топлина и вяра,

надежда в утрешния ден,

любов и нежност, и усмивка блага

да скрие пак под своите криле.

 

Да литне после и света да стигне,

да раздава тази доброта,

безкрайна нежност и безбройна радост

да има в хорските сърца.

 

Бъди сега ти мойто слънце,

небето синьо ти бъди,

в теб крилете свои да разперя,

от твоя огън ти ми подари.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??