13 дек. 2013 г., 21:08

Душа 

  Поэзия » Философская
315 0 0

          Душа

 

 Душата ми

  не е непотребна вещ,

  аз ще му запаля свещ,

  ... тя не намира покой

  ни в пек, ни в студ,

  но се моли и страда,

  силата ù се оправдава,

  на съмнение отдадеността си

  не подлага,

  на мен най-доброто се полага!

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??