Dec 13, 2013, 9:08 PM

Душа 

  Poetry » Phylosophy
314 0 0

          Душа

 

 Душата ми

  не е непотребна вещ,

  аз ще му запаля свещ,

  ... тя не намира покой

  ни в пек, ни в студ,

  но се моли и страда,

  силата ù се оправдава,

  на съмнение отдадеността си

  не подлага,

  на мен най-доброто се полага!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??