29 авг. 2007 г., 18:54

Душа за продан 

  Поэзия
649 1 14
Продавах си душата,
но никой не я искаше.
Навярно беше неизгодна сделката.
Дори свалих цената,
почти безбожно ниска бе -
две шепи нежност, от любов обелка.

Кой търси днес душа?!
Днес всичко е материя.
А нищо друго нямах аз за продан.
И за да се теша,
приемах на доверие -
"Душите пак излизали на мода."

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??