Мрачно и студено е времето навън,
също като в моята душа,
сякаш в сърцето ми има трън,
сякаш ме поглъща гъста мъгла.
Искам слънце да изгрее,
за да грея и аз,
тих хладен ветрец да завее,
да разроши моята коса.
Да отмине болкта пареща, жестока,
да се смея на глас и от сърце,
да повярвам в красотата на живота,
да засияе моето лице.
Да обърна гръб на всички проблеми,
да вървя напред силна и непоклатима,
уверено да се изправям срещу всички дилеми.
Просто искам да бъда щастлива!
© Любов Все права защищены
да вървя напред силна и непоклатима,
уверено да се изправям срещу всички дилеми.
Просто искам да бъда щастлива!"
Пожелавам ти да си щастлива!