Dec 18, 2011, 12:45 PM

Душата... 

  Poetry
767 0 1

Мрачно и студено е времето навън,
също като в моята душа,
сякаш в сърцето ми има трън,
сякаш ме поглъща гъста мъгла.

Искам слънце да изгрее,
за да грея и аз,
тих хладен ветрец да завее,
да разроши моята коса.

Да отмине болкта пареща, жестока,
да се смея на глас и от сърце,
да повярвам в красотата на  живота,
да засияе моето лице.

Да обърна гръб на всички проблеми,
да вървя напред силна и непоклатима,
уверено да се изправям срещу всички дилеми.
Просто искам да бъда щастлива!

© Любов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Да обърна гръб на всички проблеми,
    да вървя напред силна и непоклатима,
    уверено да се изправям срещу всички дилеми.
    Просто искам да бъда щастлива!"

    Пожелавам ти да си щастлива!

Random works
: ??:??