9 апр. 2020 г., 09:56

Душата кърви 

  Поэзия » Другая
567 1 5

Седма година тебе те няма,
седма година душата кърви,
залъкът сух, очите без пламък,
липсва смехът ти, цяла съм вик.

Често се питам, къде си ми, рожбо,
има ли някой в Рая до теб,
има ли Бог, що прегръща те топло,
както прегръщах те аз всеки ден.

В мислите ти си ми, слънчице взето,
няма и ден без сълза що горчи,
възел до синьо стяга сърцето,
буца оловна в гърдите тежи.

Знам, ще се срещнем с обич отново,
пак ще те гушкам, сине, с любов,
а до тогава, моля се Богу,
с чест да премина живота суров.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??