Душата ми докосна се до твоята
преди известно време.
И аз усетих, близка си ми...
И сякаш те познавах от години.
Какво ни свързва? Може би
еднаквото вълнение
от загуби и болки и любов.
И близки са съдбите ни навярно...
Но в стиховете ти откривам
част от себе си
и благодарна съм на Бог, че срещна
ме със твоя свят.
--------
С благодарност на Слава Ангелова за прекрасните стихове
© Анна Дюлгерова Все права защищены
прекрасно...