Dec 18, 2009, 6:36 PM

Душата ми докосна се до твоята 

  Poetry » Other
1171 0 11

Душата ми докосна се до твоята

преди известно време.

И аз усетих, близка си ми...

И сякаш те познавах от години.

 

 

Какво ни свързва? Може би

еднаквото вълнение

от загуби и болки и любов.

И близки са съдбите ни навярно...

Но в стиховете ти откривам

част от себе си

и благодарна съм на Бог, че срещна

ме със твоя свят.

 

--------

С благодарност на Слава Ангелова за прекрасните стихове

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??