2 июн. 2010 г., 12:05

Душата ми е слънце 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

Чувствам се добре, когато те погледна.
Чувствам се добре, щом докосвам твоето лице.
Усмивчица игриво по устните пълзи.
Очите ми се радват на твоите, дори
закачливо пращат мънички стрели.
Душата ми е слънце, а твоята - море.
С прегръдка бурна морето слънцето ще спре.
От тази страстна обич ще се роди луна,
която всяка нощ ще гали твоята душа.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??