2 дек. 2020 г., 09:14

Душата ми пак се моли... 

  Поэзия » Любовная
949 0 2

Покри черните мисли

с бели преспи 

 от светли мечти...

И снежен човек от спомени

пред прага - Истина

направи ми ти...

Затрупа голите клони

на широколистнте ми

сълзи...

Душата ми пак се моли:

И  в съня

и в стиха ми остани!

 

https://www.youtube.com/watch?v=7T5FEuyHSsE

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??