2.12.2020 г., 9:14 ч.

Душата ми пак се моли... 

  Поезия » Любовна
948 0 2

Покри черните мисли

с бели преспи 

 от светли мечти...

И снежен човек от спомени

пред прага - Истина

направи ми ти...

Затрупа голите клони

на широколистнте ми

сълзи...

Душата ми пак се моли:

И  в съня

и в стиха ми остани!

 

https://www.youtube.com/watch?v=7T5FEuyHSsE

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??