12 сент. 2010 г., 12:25

Душата ми се моли 

  Поэзия » Философская
839 0 11

 

 

        Душата ми се моли

 

 

Помогни ми да бъда

         пак свободна, щастлива!

По поляни да тичам,

         дето греят цветя!

Благодарна да бъда,

          че отново съм жива!

Да усещам край мен

           как струи Светлина!!!

 

Да забравя неволите,

           болката стара!

Да избърша сълзите,

            дето парят сега!

Да прогледна пред мен

             как врати се отварят!

Да намеря най-после

              Мир за мойта душа!!!

 

 

            12.09.2010г. (8.15ч.)

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??