12.09.2010 г., 12:25 ч.

Душата ми се моли 

  Поезия » Философска
838 0 11

 

 

        Душата ми се моли

 

 

Помогни ми да бъда

         пак свободна, щастлива!

По поляни да тичам,

         дето греят цветя!

Благодарна да бъда,

          че отново съм жива!

Да усещам край мен

           как струи Светлина!!!

 

Да забравя неволите,

           болката стара!

Да избърша сълзите,

            дето парят сега!

Да прогледна пред мен

             как врати се отварят!

Да намеря най-после

              Мир за мойта душа!!!

 

 

            12.09.2010г. (8.15ч.)

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??