19 апр. 2020 г., 18:21  

Душата ни е храм 

  Поэзия
541 2 7

Замислих се във този светъл ден –

бе празникът на празниците вечен.

Нелесно е човек да е сломен,

щом храмът е в душата с плам сърдечен!

 

Препятствия, тревоги, тегоби,

че кой е обещавал нещо друго?!

Но ето ги – благословени дни,

Христовото възкръсване е чудо!

 

Да бъдем по-смирени, по-добри,

то всяка дело връща се обратно.

Почувствайте Божествени искри

от Неговата сила – всеобятна!

 

Христос воскресе, приятели! Искрен поздрав от мен към всички вас! ;)

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??