Душата ти е слънцето, огряващо ни всички.
Забързана, даряваш ни любов,
не искаш нищо, просто даваш сили
на слабите и болните със своя зов.
Душата ти е слънцето на изгрева ни днес,
усмихвам се, познавам те, щастлив съм.
Раздаваш се, превиваш гръб от сутрин до нощес.
Благодаря, че те познавам и че те имам.
Душата ти е приказно красива,
вълшебствата са ти магия и кивот
обичаш да прощаваш, па макар да ти е сиво,
това те отличава теб от всички нас... даряваш ни живот.
© Борислав тодоров Все права защищены