24.02.2017 г., 14:57 ч.

Душата ти е Слънце 

  Поезия » Друга
346 0 2

Душата ти е слънцето, огряващо ни всички.

Забързана, даряваш ни любов,

не искаш нищо, просто даваш сили

на слабите и болните със своя зов.

 

Душата ти е слънцето на изгрева ни днес,

усмихвам се, познавам те, щастлив съм.

Раздаваш се, превиваш гръб от сутрин до нощес.

Благодаря, че те познавам и че те имам.

 

Душата ти е приказно красива,

вълшебствата са ти магия и кивот

обичаш да прощаваш, па макар да ти е сиво,

това те отличава теб от всички нас... даряваш ни живот.

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??