8 июл. 2012 г., 10:08

Душата умира... 

  Поэзия » Другая
607 0 3

"Душата умира на ръката на онзи, който я държи..."

Душата издъхва там, на твойта ръка,
душата се дави отново в празнота,
не диша, няма отдавна сълзи,
отдавна е мъртва, ти я сломи.

А беше онзи, що над болката беше,
душата щастливо със тебе гореше,
но предател си ти като всички преди,
душата ми слаба отрови, уби.

А да знаеше, че тя на тебе държеше,
за нея на този свят всичко ти беше,
но казват: "Умират душите от онази ръка,
която е на някой, който е всичко в света!"

© Дарк Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??