Имаше време...
когато ми липсваше
Имаше време,
когато по тебе тъгувах
Когато те чаках със трепет
в душата
и с нежност...
Имаше време,
когато...дори те ревнувах!
Огнени пламъци,
на любов и на ярост ,
буйно в душата бушуваха
Имаше време на луди страсти
После на кротки,
тихи , прегръдки
Имаше...
Някога...
Сега,
празнота само има...
Топли завивки,
да ни пазят
от леда
на душевната зима...
Valentina N.V. (Valentina Mitova)
02/23/2021
© Valentina Mitova Все права защищены