11.04.2024 г., 8:03 ч.

Душевна зима 

  Поезия
49 1 2

Имаше време...

когато ми липсваше

Имаше време,

когато по тебе тъгувах

Когато те чаках със трепет

в душата

и с нежност...

Имаше време, 

когато...дори те ревнувах!

Огнени пламъци,

на любов и на ярост ,

буйно в душата бушуваха

Имаше време на луди страсти

После на кротки,

тихи , прегръдки

Имаше...

Някога...

Сега,

празнота само има...

Топли завивки,

да ни пазят

от леда

на душевната зима...

 

Valentina N.V. (Valentina Mitova)

02/23/2021

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??