29 февр. 2024 г., 19:08

Душевни лъчи 

  Поэзия » Любовная
119 0 0

Душевни лъчи!
 
 И в тъмниата има светлинка..топла,"ароматна",
 лъчите и облъчват душата...магия непонятна!
 Огравя, затопля.. и душевен мир тихо създава,
 "светлина",която не всеки от сърце осъзнава!?
 

 29.02.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??