Feb 29, 2024, 7:08 PM

Душевни лъчи 

  Poetry » Love
124 0 0

Душевни лъчи!
 
 И в тъмниата има светлинка..топла,"ароматна",
 лъчите и облъчват душата...магия непонятна!
 Огравя, затопля.. и душевен мир тихо създава,
 "светлина",която не всеки от сърце осъзнава!?
 

 29.02.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??