11 нояб. 2011 г., 21:41

Душите си с плам споделихме 

  Поэзия » Любовная
527 0 3

Не съм от някое знатно потекло

и нямам титли по рождение,

но всъщност съм  точно такъв,

великодушен, прям и царствен,

зодия скорпион, по обич пръв.

 

Не съм стар и нямам бръчки,

всяка доближила ме жена

ми дава знак, че ме обича,

но аз винаги оставам верен

и най-прекрасна те наричам.

 

Не съм в услуга на завистта

и дребните човешки страсти,

затова винаги ще се обичаме,

дарявайки си живот и щастие,

топлина от всеки миг извличаме.

 

За нас любовта е висш триумф

на светлите чудесни чувства.

В тази истина се открихме,

пренаписахме с дъх времето,

душите си с плам споделихме.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Представата ти за любовта е вдъхновяваща! Поздрави!
  • Брей, че скорпион!!! Такива сме ние, колега!
  • Много мъже могат да се учат на любов от теб, Васко
    И много жени си мечтаят да получат такава, споделена!
Предложения
: ??:??