Два живота
Два живота... два живота без посока.
Два живота... две съдби, отминали
в постоянни лъжи.
Два живота... две души погубени,
безмилостни, сами.
Два живота... две лица красиви,
влюбени в измислени мечти.
Два живота... две очи, сънуващи
вълшебни висоти.
Два живота... две сълзи проляти
безсмислено, нали?
© Евгения Георгиева Все права защищены