Oct 25, 2006, 1:49 PM

"Два живота" 

  Poetry
711 0 1

                  Два живота
 
    Два живота... два живота без посока.
    Два живота... две съдби, отминали
    в постоянни лъжи.

    Два живота... две души погубени,
    безмилостни, сами.
    Два живота... две лица красиви,
    влюбени в измислени мечти.

    Два живота... две очи, сънуващи
    вълшебни висоти.
    Два живота... две сълзи проляти
    безсмислено, нали?
   

© Евгения Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??