16 авг. 2007 г., 21:12

двама непознати 

  Поэзия
696 0 4
Вървяхме двамата -
на разстояние един от друг.
Мълчахме...
Нощта бързаше да ни погълне,
а имаше толкова недомлъвки...
Не бяхме си казали нищо.
Само глухо разменяли погледи,
все така непознати вървяхме.
Сякаш силното желание за прошка
бе запечатало нашите устни...

© Даниела Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??