16.08.2007 г., 21:12 ч.

двама непознати 

  Поезия
690 0 4
Вървяхме двамата -
на разстояние един от друг.
Мълчахме...
Нощта бързаше да ни погълне,
а имаше толкова недомлъвки...
Не бяхме си казали нищо.
Само глухо разменяли погледи,
все така непознати вървяхме.
Сякаш силното желание за прошка
бе запечатало нашите устни...

© Даниела Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??