15 авг. 2010 г., 21:40

Две 

  Поэзия
524 0 3

Не чувам. Нищичко не чувам.
Светът се спука, в нещо ново се преля.
Сърцето отказва да тактува.
Дишам ли? И как всичко е толкова друго сега!

Изтриха се за секунди 
толкова подробности, дребнавости,
толкова мисли, суетни и ненужни.
Светът се спука. Вече не е пагубен.

И ето го там, лилавее,
екскурзовод за новите ми светове.
От днес знам какво е истински през сълзи да се смееш
и днес разбрах колко съм чакала чертите да са две.

14.08.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??