... хрумка за скромно стихче, почерпила вдъхновение от коментарите на Мариана и Тошко за предишният ми стих... числото "Две" си коментирахме... ;) :):)
С най-добри пожелания, разбира се!
За всички!
:):):)
Превъзнасят се Цифрите в свади,
всяка в порив за място напред!
Влюбен в “2” ще запея в тиради!
Ще ѝ драсна тук някой куплет!
Две сърца за любов са Ви нужни!
И ръцете по-силни са... Две!
Щом осъмнете с някого, чужди,
пак сънувате новото... ”2”!
А, очите, бедрата.... гърдите!
Двете части – Денят и Нощта!
И доброто и злото са… Две, те!
Бог решил е – и Мъж, и Жена!
В “2” платна и на път се делите!
Двойно искате... Двоен стандарт!
С двойна доза, макар... сутрин спите!
Две любови... и двоен фалшстарт!
Два са смислите, “2” са крилата,
... даже Истини – имаш си Две!
Ако днес ти намигне Съдбата,
двойни стават мечтите... поне!
Щом числото така си обичам,
все ще искам от всичко по Две!
Два живота след Нея ще тичам!
С две слова ще я моля... да спре!
© Ангел Колев Все права защищены
И аз се радвам, че сподели!
Две усмивки от мен - в тон с темата!