13 сент. 2009 г., 00:37

Две години без теб 

  Поэзия » Другая
838 0 15

      На Д.И.

 

На гроба ти

бяха поникнали тръни!

Изтръгнах ги с голи ръце!

Прелях го с вино и сълзи,

а тръните,

покълнаха в моето сърце!

 

12.09.09

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??